Daar zit je dan... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Emma Verkaik - WaarBenJij.nu Daar zit je dan... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Emma Verkaik - WaarBenJij.nu

Daar zit je dan...

Door: emmaverkaik

Blijf op de hoogte en volg Emma

29 Januari 2011 | Nederland, Amsterdam

Jeetje,

Toen ik vorige week zaterdag een feestje gaf had ik echt niet het idee dat ik er over een week zo bij zat. Heel anders dit, maar zeker niet minder leuk.

Donderdag morgen was het eindelijk tijd om te gaan, na heel veel knuffels en zoenen, vertrok ik dan toch echt ( YEHES )! Samen met mijn moeder heb ik eerst de stad een beetje leren kennen, en die is vanavond alweer vertrokken. Heel raar, zo afscheid nemen van je moeder. Vooral als het zo'n schatje is. Maar oke, toen ik alle dingen had verteld die ik graag wilde vertellen was het toen toch echt tijd om afscheid te nemen. Na veel knuffels heb ik het vliegveld verlaten. Eerst op zoek naar sigaretten, want die zijn op zo'n moment hard nodig. Natuurlijk waren alle barretjes net drie minuten dicht, waarschijnlijk een teken. Anyway, zonder sigaretten toch de bus gepakt.

Toen ik 'thuis' was, heb ik toch aan de bar tegenover mij even sigaretten gehaald. Alle mannen ( lees opa's ) keken me niet zo lief aan omdat er blijkbaar een spannende wedstrijd op tv was die ik even kwam verstoren.

En hier zit ik dan, in een huis met twee spaanse meisjes ( die amper engels spreken). Ik ken ze natuurlijk nog niet, maar volgens mij zijn ze wel prima. Een meisje die luistert alleen nu wel echt de allerslechtste remix van een spaans nummer EVER. Ook wel grappig.

Ik zit op een geweldige locatie, echt naast de Sangrada Familia. Word dat ding alleen nu al zat. Mijn kamer is voor de rest prima, vrij klein maar ik kan erin leven.

Maandag ga ik naar mijn stage toe, even kennis maken. Dinsdag begint dan het echte werk. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs,

Emma

• 30 Januari 2011 - 13:13

Hanneke De Bruin:

Hi lieve schat,
    Fijn om te lezen dat het allemaal goed is en je veilig bent aangekomen,is altijd wennen de eerste paar dagen.

je gaat het super naar je zin hebben daar dat weet ik zeker!

lieverd,
    Hou ons op de hoogte he!
    kussie

• 30 Januari 2011 - 16:07

O En O.:

Leuk begin ga zo door liefs X X.

• 30 Januari 2011 - 17:20

Mams:

he boelie,
    is de eerste foto van je hotel?
    lijkt Alcatraz wel! Hoopt dat het eten en de sfeer hier beter is;)
    Veel plezier en pas goed op jezelf.

xxxxx

• 31 Januari 2011 - 20:26

Selma:

Ha lieve Em,
    Wat leuk om je zo een beetje te kunnen volgen. Heel veel plezier daar in Barcelona! We komen graag een keer bij je langs!! Kus, Selma en familie

• 31 Januari 2011 - 22:00

Eline:

Lieve emmie,

Wat een mooie foto's. Ben ontzettend jaloers hihi. Ik wil je voor morgen veel succes wensen op je eerste dagje! Is je pakje leuk :) ?

Xxxxxx lieniee

• 31 Januari 2011 - 22:44

Ingie Ingetje:

Emsie,

Love your story already!
    Heel veel succs morgen op je eerste echte werkdag daaro.
    Las al dat je lekker met lies de stad in was, supeerrr leuuuk!

Enjoy honey. XXX

• 02 Februari 2011 - 20:02

Amm:

Hee liefje,
    wat een mooie foto's zeg!! Heb je verslag al 3 x gelezen haha kijk uit naar een nieuwe!! Veel plezier!!
    We smsen, mailen, krabbelen!
    Dikke X van je nichtje

• 03 Februari 2011 - 14:20

Agnes:

Klinkt allemaal super leuk lieve schat! geniet ervan!!

• 03 Februari 2011 - 18:06

Wim:

waar is mijn heel verhaal gebleven?
    nou kennelijk waart het spook van Franco nog rond.
    ik zal morgen weer eens kijken

• 03 Februari 2011 - 18:24

Wim:

blijkt dus dat ik digibeet ben, verkeerd knopje, hele verhaal weg.
    das nou jammer maar aan de andere kant is je een heel stuk Catalaanse geschiedenis bespaard gebleven. Maar wat ik mij nu wel afvroeg; hoe zijn je Spaanse collega's? En wat gebruikt een Spanjaard nu als ontbijt?
    groet
    wim