Veel beagles en dikke dalmatiers
Door: emmaverkaik
Blijf op de hoogte en volg Emma
11 Maart 2011 | Nederland, Amsterdam
Ik zit hier nu alweer anderhalve maand. Wat gaat dat toch belachelijk snel. En wat heb ik het toch super mooi hier! Het leven is hier heerlijk. De afgelopen dagen heb ik weer veel meegemaakt. Elke dag is een feest.
Laat ik mijn verhaal beginnen op donderdag, alweer richting het weekend. Wat ik daarvoor allemaal meegemaakt hebt, kan ik je in vier stappen vertellen;
Wakker worden – werken - eten – in de kroeg.
Maar zoals ik al vertelde, is elke dag een feest. Dus het is geen enkel probleem om dat vier dagen achter elkaar te doen, en wees maar niet bang, ik kom hoogst waarschijnlijk niet in een negatieve vicieuze cirkel terrecht.
Donderdag. Donderdag heb ik Liza geholpen met haar tassen pakken in haar oude appartement, want ze is bij mij komen wonen. Op deze mooie dag ( laten we de Tsunami in Japan even achterwegen ), woont ze al een week samen met mij en onze gezellige niet sprekende huisbaas. In de avond zijn we wat gaan drinken en daarna hebben we nog een film gekeken. Vrijdag avond heb ik voor het eerst in het appartement gekookt! Samen met Liza en Guy hebben we een soort keuken-ontgroening gehouden. Spaghetti, of zoiets. Uiteindelijk was het niet heel erg lekker, maar het was wel gezellig. Daar gaat het om. De keuken was een zooi, het eten niet echt lekker, maar de wijn was oké. In de avond kwam Kylie samen met ons, en hebben we een film gekeken. Heerlijk ontspannen.
De volgende dag zijn we gaan shoppen voor zondag, Sitges, Carnaval. Heel Barcelona vertrekt fataal naar Sitges, een stadje aan de kust waar de mannen in de zomer intiem kunnen rondlopen met allerlei riempjes zonder dat iemand ze maar raar aankijkt. ( Ik kijk raar op dit moment ).
Na hard shoppen, terrasjes en sigaretten hebben we toch besloten om als duivels te gaan. Lekker cliché, dachten wij.
In de avond hebben we met z´n vijven gegeten, heerlijk zelf gemaakte pizza´s, Heerlijke mojito´s zelfgemaakt én opgedronken. In de avond zijn we naar Choko geweest, een club aan de kust.
Toen we rond drie uur vertrokken naar Sitges, met de rest van Barcelona in één trein, kon het beginnen. Ik had dus nog nooit Carnaval gevierd en helemaal niet met dit slag mens ( lees travestieten ), dus ik was benieuwd. Wat was het super mooi! Duivels waren cliché toch? In Spanje niet. Mensen keken ons aan alsof we echt de duivel waren, sommige boos en andere moesten lachen. Uiteindelijk hebben we denk ik met z´n vieren en andere mensen een miljard keer op de foto gemoeten, omdat mensen het zo leuk vonden wat we aan hadden.
Heerlijke dag gehad.
Gisteren avond ben ik uiteten geweest met Royal Students. Heel gezellig, eerst mojito´s in Princessa 23, en daarna in een heerlijke Tapas bar. Ik weet niet of IEMAND ooit mojito´s con fresas ( mojito´s met aardbeien ) heeft genomen, maar het is het einde. Serieus heerlijk. Heer-lijk.
Op dit moment ben ik heel hard aan het werk op mijn stage. Niet dus. Mijn leidinggevende is niet aanwezig dus ik ga me maar bezig houden met mijn waarbenjij.nu.
Ik heb al een planning gemaakt voor dit weekend, want op dit moment zit mijn geliefde oma, liefde moeder en schattigste vriendin in het vliegtuig naar Barna! Helemaal geweldig, we gaan het super mooi krijgen.
Ik hou jullie snel op de hoogte!
You know you love me.
PS, sorry voor mijn lange verhaal!
11 Maart 2011 - 11:43
Am:
Klinkt echt leuk wijfie!
Haha maar jij bent nu wereldberoemd door je duivelskostuum.
Wat een leven heb jij zeg in Spanje, doe mij dat ook maar.
Nou geniet ervan en veel plezier met je mama, oma en eline.
Hele dikke X -
11 Maart 2011 - 17:18
Agnes:
Hee lieve Em,
Klinkt allemaal weer helemaal super! Ik heb er zin in dat wij langs gaan komen. Wij hebben het hier op vakantie ook super, heerlijk weer en mn kop is lekker verbrand.
Heel veel liefs van mij en mijn ouders xxxxx -
14 Maart 2011 - 07:46
Els:
Hoi Emma,
Leuk om weer een berichtje van je
te ontvangen. Wat klinkt het alle-
maal leuk en gezellig, fijn hoor, dat
je het zo naar je zin hebt.
Hier alles prima, het weer begint
er ook een beetje op te lijken.
Ik heb al weer voorjaarsbloemetjes
in de potten gedaan, ik was helemaal
klaar met de heiplantjes.
Oja, ik zit op een sportschool, zie
je het voor je? Ik ga 2x per week
en vind het heerlijk en dan ook nog
1x zumba. Des te ouder, des te . . .
Lieve Emma, ik hoop dat je een
heerlijk weekend met je mamsje,
oma en Eline achter de rug hebt.
Ik hoor hopelijk snel hun verhalen.
Dikke kus en geniet lekker van het
spaanse leven.
P.s. Je griekse oom heeft de tickets
weer besteld en is weer helemaal
happy!!
Els.